четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Новият счетоводител



Собственик сте на малък бизнес, който е започнал търсенето на нов счетоводител?
Или пък, вероятно, Вашият бизнес има растеж и Вие смятате, че е време да спрете да се занимавате с Вашите счетоводни, трз и данъчни въпроси и най-накрая да наемете професионалист. Може би започвате нов бизнес и не искате да мислите за това.

Или може би вече имате счетоводител, но просто нямате трайна загриженост. Той или тя не отговаря на вашите въпроси навреме, не използва технологичните нововъведения по начина, по който понастоящем се прави и понякога имате неприятното усещане, че трябва да има по-добър начин да работите със счетоводителят. Чувствате се виновни за "корекциите" на текущите взаимоотношения и не предприемате нищо, но в крайна сметка това е Вашият бизнес и трябва да се грижите за него.

Време е да се знае, че има нов тип счетоводители. Тези нови счетоводители работят коренно различно с клиентите си, отколкото старите закостенели счетоводители от миналото.

Все още има счетоводители, които живеят в миналото, те работят основно с хартиени документи и все още управляват практиката си, така, както биха правили това преди 20-30 години. Тогава, за да работите с тях, беше нужно да се намирате близо до кантората и трябваше физически да отидете в офиса с фирмените документи.

Част от причините за този начин на работа и сега е, че старите счетоводители са нямали днешната технология, за да работят ефикасно и ефективно в счетоводната къща. Те прекарваха много време, за да направят засечките в данните, за да се уверят че всичко е точно и правилно. Навиците са нещо, с което човек трудно се разделя, понякога.

Новият счетоводител отхвърля в максимална степен работата с хартиени документи. Той организира така добре своя архив, че има пълно спокойствие за данните които съхранява.

Направете важният избор сега, като наемете счетоводител, работещ онлайн и използващ всичката сила на технологиите. Разбира се, той трябва да е разбиращ в счетоводството, на първо място, но само това не може да го вкара в редиците на новите счетоводители.

Живеем в нов свят и всеки трябва да се променя според неговите изисквания. Когато става дума за Вашия малък бизнес, Вие заслужавате най-доброто. Помислете за Вашите приоритети, помислете с кого бихте искали да работите дори ежедневно и намерите някой, който напълно покрива Вашите нужди както като лично отношение, така и от бизнес естество.

Няма коментари:

Публикуване на коментар